Мама Дана Балана хоче в невістки не Тіну Кароль

Останні місяці ім'я Тіни Кароль і Дана Балана не сходить з вуст шанувальників. Всі вони чекають роману, пристрастей і подробиць взаємин.

Замість цього зоряні “Ромео і Джульєтта “, або як вони себе самі називають “Красуня і чудовисько “, лише підігрівають інтерес шанувальників інтригуючим мовчанням. Мовчати не може тільки мама Дана Балана, яка то грайливо подивиться на пару під час виступу, але напише не ті слова в Інстаграм.

 

Так, нещодавно жінка в одному з інтерв’ю обмовилася, що її син володіє таким темпераментом, що йому краще підібрати спокійну наречену, яка була б самої справжньою берегинею домашнього вогнища.

 

Шанувальники обурилися, адже це все далеко не про Тіну Кароль. Вона завжди йде напролом і заряджає своєю енергією. Завдяки цьому дівчині і вийшло побудувати таку сліпучу кар’єру.

Історія Тіни Кароль дійсно вражає. Маленька тендітна дівчинка, здавалося б, без зв’язків і грошей пробивається на велику сцену. Як тільки її наздогнала слава і гроші, доля б’є по самому хворому і забирає чоловіка. Тіна розповіла в своєму інтерв’ю, що коли їй подзвонили і сказали що Євген Огір (чоловік і продюсер) помер в закордонній клініці, Тіна якраз збиралася виходити на сцену. Незважаючи на сильне потрясіння, Кароль вийшла на сцену і відпрацювала виступ, тому що так учив чоловік. Зараз вона одна виховує їх спільного сина Веніаміна.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.