Лорак похвалилася першими “відносинами ” дорослої дочки: їй всього 9 років!

Українська та російська співачка Ані Лорак днями опублікувала кліп під назвою "Твоїй коханій". Він став особливим тим, що в відео вперше знялася дочка Лорак Софія.

Зоряна мама зазначила, що її дочка мріє про широку публіку, тому хоче стати актрисою. Ані довго не думаючи запропонувала доньці знятися у своєму кліпі, а та не просто підтримала ідею, а й виявляла свою ініціативність.

У себе в Інстаграм заслужена артистка опублікувала уривок з нового відео і зазначила, що ця робота – особлива. Все тому, що в кліпі взяли участь не професійні артисти, а звичайні люди.

Відзначимо, Ані Лорак – українська співачка, яка протягом останніх шести років живе і виступає в Росії. Зараз вона перебуває в цивільному шлюбі з продюсером Тіматі Єгором Глібом, і виховує дев’ятирічну доньку від першого шлюбу Софію.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.