Володимир Остапчук розповів про відносини з ескортницею через добу після заручин з Христиною Гірник

Український телеведучий Володимир Остапчук розповів про відносини дівчиною-ескортницею всього через добу після того, як зробив пропозицію Христині Горняк. Такого наречена не очікувала.

Днями стало відомо про заручини героя статті з його новою обраницею, до якої він пішов від дружини Олени Войченко після 12 років шлюбу. Руки і серця шоумен попросив у дівчини в річницю їхнього знайомства — 19 серпня о 19:00. Причому на наступний день після цього Христина повела нареченого в ювелірний магазин, щоб вибрати більш розкішну каблучку.

Як справжній джентльмен, Володимир виконав бажання своєї коханої, проте на цьому сюрпризи не закінчилися. Чоловік став зірковим учасником нового YouTube-шоу «Ж F*cktor» від радіо Люкс ФМ. Там ведучі разом з відомими гостями піднімають найсміливіші теми, які цікавлять багатьох.

Первый выпуск шоу «Ж F*cktor» с Виталием Козловским и Владимиром Остапчуком
Перший випуск шоу «Ж F*cktor» з Віталієм Козловським і Володимиром Остапчуком

У першому випуску Остапчук заявив, що не має нічого проти близькості по дружбі, хоча подібного досвіду у нього не було. Також він додав, що у нього немає подруг, зіронізувавши на тему свого недавнього розлучення:

«У мене немає жінок подруг, а все тому, що через 12 років вони думають, що буде двоє дітей і скандал на всю країну».

Після цього Володимир поділився досить делікатною історією з часів його роботи на телеканалі «Україна». Тоді герой статті знімав сюжет про дівчат, які працюють в сфері ескорту. На ту зустріч він приїхав під прикриттям і йому попалася дуже балакуча жінка.

Владимир Остапчук
Володимир Остапчук

Як вона розповіла, для більшості її колег ця професія лише підробіток до основної роботи. Наприклад, сама вона в звичайний час медсестра.

Також Остапчук дізнався, що досить часто чоловіки користуються послугами професійних спокусниць тільки для того, щоб ті прибралися в будинку і наготували їжі.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.