Помер один з “Трьох товстунів ” – тіло Бориса Христофорова виявили тільки на третій день

Радянському акторові однієї ролі Борису Христофорову було 89 років. Він жив один, тому почали шукати його не відразу.

Борис Христофоров прославився роллю одного з товстунів в знаменитій екранізації казки Юрія Олеші 1966 року. Це був його єдиний фільм.

У кіно він потрапив випадково – для картини потрібні були характерні типажі, дуже повні. Двох професійних акторів знайшли – Сергій Кулагін та Євген Моргунов спеціально набрали ще по 20 кг, щоб відповідати вимогам. А третього товстуна знайти не могли. Хтось згадав, що на студії є дуже повний реквізитор дядько Боря – так непрофесіонал Христофоров став артистом і зіграв не гірше знаменитих акторів.

Кадр з фільму "Три товстуни"
Кадр з фільму “Три товстуни”

Але більше його в кіно не запрошували – такі типажі рідкість. Моргунов після фільму довго боровся із зайвою вагою, а Кулагін схуд швидко. Вони давно вже пішли з життя.

А останній товстун Борис Христофоров помер 22 серпня в своїй квартирі на Великій Піонерській вулиці. Вічна пам’ять, кажуть, дуже хорошою і доброю людиною був.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.