Мама Дана Балана заспівала не гірше ніж Тіна Кароль в метро: “Любов змушує … “

Мама зоряного красеня, співака і судді "Голосу країни " показала відео, де вона співає і жарко рухається в такт музиці. Шанувальники не змогли пройти повз - вона дійсно співає краще Тіни Кароль?

У себе в Інстаграм-акаунті Людмила Балан опублікувала відео, в якому співала про найпрекрасніше – любов.

Свою творчість блондинка прокоментувала так: «Не краса викликає любов, а любов змушує нас бачити красу».

Нагадаємо, мама Дана Людмила Балан – єдина людина, яка поки висловлювала хоч щось конструктивне з приводу відносин її сина і української співачки Тіни Кароль. Так, на фіналі “Голосу країни ” вони втрьох навіть вийшли на сцену, і Людмила дивилася на пару очима, наповненими любов’ю. Деякі шанувальники навіть вирішили, що вона дивилася на Кароль як на власну дочку. Тіна Кароль ж ніяк не коментувала ці чутки. А ось продюсер шоу “Голос країни ” зізнався, що історія Дана і Тіни – це “красива казка, створена тільки ними двома “.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.