Мільйон за ніч: зірка “Уральських пельменів ” похвалилася своїми заробітками

Гумористка популярного комік-шоу "Уральські пельмені " Юлія Міхалкова шокувала фанатів - їй пропонували мільйон за близькість з популярним бізнесменом.

Таке досить непристойну пропозицію Михалкової зробили приблизно п’ять років тому, коли та ще не була так популярна. Натомість чоловік хотів провести з Юлією кілька днів і навіть зблизитися з нею в прямому сенсі.

«Підходив черговий сальний нувориш з відомою піснею:« Дитинко, дам тобі мільйон, побудь зі мною пару днів », – іронічно підкреслила Юлія Міхалкова.

 "Юлія

Вона зазначила, що такі пропозиції ні в якому разі не приймає, так як “не продає свої принципи “.

Нагадаємо, Юлія Міхалкова – популярна актриса, яка знайшла справжню славу і визнання за участь в гумористичному телешоу «Уральські пельмені». Раніше брала участь у КВК, знімалася для популярних чоловічих журналів і випустила кілька музичних кліпів. Також дівчина є власницею центру сценічної мови і ораторського мистецтва.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.