“Запалі щоки і мішки під очима “: після хвороби Газманов ніби постарів на 10 років

Цього року "ясних днів " у Олега Газманова було не так вже й багато.

Спочатку епідемія коронавірусу і карантин, який запровадили як обов’язкову міру. Через це скасували концерти, і артисти залишилися без роботи. Але це, як виявилося, ще не найстрашніше. Є артисти, які підхопили цей самий вірус. Наприклад, Олег Газманов.

Олег Газманов разом з дружиною переніс коронавірусну інфекцію

Олег Газманов
Олег Газманов

З огляду на його вік (69 років), перебіг недуги був дуже непростим. Медики протягом кількох тижнів констатували стабільно складний стан, потім інфекція ускладнилася запаленням легенів.

Днями сам Олег вирішив внести ясність у стан свого здоров’я, і записав відео, яке виклав в Інстаграм.

Олег Газманов (фото - Інстаграм співака)
Олег Газманов (фото – Інстаграм співака)

Незважаючи на те, що ПРЦ-тест вже показав негативний результат, що говорить про повне одужання співака, Газманов все ще відчуває слабкість і не відчуває запахів, смаків. До того ж, за останні тижні співак втратив у вазі близько 6 кілограмів. Шанувальники також помітили, що їхній кумир став виглядати гірше, ніби постарів на 10 років.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.