Каменських застукали з іншим чоловіком: Потап такого точно не очікував

Настя Каменських на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала зворушливе фото з чоловіком, і це був не Потап.

Про відносини Насті Каменських і Потапа говорили з тих самих пір, як продюсер розлучився зі своєю дружиною Іриною кілька років тому. Втім, пара приховувала свій роман, а публіці доводилося тільки здогадуватися. У травні минулого року зіркова пара оголосила про свої стосунки, несподівано зігравши весілля. З тих пір Настя Каменських і Потап регулярно діляться спільними сімейними фотографіями зі своїми шанувальниками в Інстаграм. Однак цього разу Каменських опублікувала на своїй сторінці фотографію, де вона цілується зовсім з іншим чоловіком.

Каменських поцілувалася з Горбуновим

Настя Каменських в своєму мікроблое привітала з 50-річчям ведучого Юрія Горбунова. Співачка опублікувала архівне фото, на якому вона знята за секунду до поцілунку з відомим ведучим.

На знімку Настя зображена ще з пишними формами, до схуднення. “З Днем народження сонечко. Ми тебе дуже любимо. Залишайся таким же класним чуваком », – підписала фото співачка. У коментарях підписники приєдналися до привітання Насті, а деякі пожартували над співачкою, пригрозивши розповісти про поцілунок Потапу. «Фото з поцілунком явно зайве», «Ого! Я Потапу розповім »,« Юрець, Потап і накостилять може »,« Настя як була красунею, так і залишилася », – прокоментували підписники.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.