Пропала популярна співачка MaкSім: «Три місяці не можу до неї додзвонитися»

Шанувальники не можуть знайти собі місця через новини про те, що їх кумир співачка МакSим пропала кудись і не виходить на зв'язок.

Про це на всю країну повідомила радіоведуча Алла Довлатова в ефірі свого вечірнього шоу на «Русском радио». Радіозвезди уточнила, що вона завжди перебувала в приятельських стосунках з MaкSім, а зараз вже третій місяць не може до неї додзвонитися.

Пішла в повний астрал: куди пропала співачка Максим?

співачка Максим
співачка Максим

Алла Довлатова уточнила, що хотіла запросити свою подругу і співачку в ефір шоу “Русское радио ” для інтерв’ю і пари пісень наживо, проте поки зробити це не вийшло.

Алла Довлатова
Алла Довлатова

Співведучою Алли Дмитро Губернієв в тему відповів, що він не фанат Максим, тому навіть радий, що так вийшло.

Алла Довлатова
Алла Довлатова

Відзначимо, співачка MaкSім в 2000-2010 роках була на піку популярності. Її хіти “Мій рай “, “На радіохвилях “, “Чи знаєш ти “, “Весна ” та інші крутили, як кажуть, з кожного праски. Однак з часом її зірка згасала, і дівчина все рідше радувала фанатів своєю творчістю.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.