Турецький колишній Ані Лорак просуває бізнес в Інтернеті: чим тепер заробляє Мурат

Мурат з не вимовляються прізвищем Налчаджиоглу став популярним завдяки шлюбу зі знаменитою співачкою Ані Лорак. Ще більше уваги до нього з'явилося після їхнього розлучення.

Відзначимо, в 2018 році, поки Ані Лорак була на гастролях, її чоловіка Мурата засікли в одному з караоке-барів Києва в обнімку з іншою дівчиною.

Лорак і Мурат
Лорак і Мурат

Це був справжній скандал, на який Лорак тактовно не відреагувала, а вже через певний час пара подала заяву на розлучення.

Лорак і Мурат
Лорак і Мурат

 

Після розлучення з Лорак Мурат повернувся в рідну Туреччину і почав займатися бізнесом, але увага з боку жінок стала тільки сильніше

Лорак і Мурат
Лорак і Мурат

Детальніше про життя Лорак, її сім’ї, кар’єрі, невдачах і перемогах ви можете дізнатися з нашого відео. Також підписуйтесь на Ютуб-канал “Одна Хвилина “. Там для вас тільки найцікавіші новини шоу-бізнесу і найбільш обговорювані герої.

Як відомо з Інстаграм-аккаунта Мурата, він займається розкруткою бізнесу в інтернеті. У його шапці профілю барвисто написано: “Допоможу розпочати свій бізнес без вкладень “. Також чоловік в рідній Анталії популярний турагент. Судячи з фотографій чоловіки в Інстаграм, живе він далеко не бідно.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.