Стало відомо, скільки заробить Настя Івлеева за зйомки в шоу «Орел і Решка»: гонорару позаздрять багато артистів

Блогер і телеведуча Анастасія Івлеєва знову буде вести популярне тревел-шоу «Орел і Решка».

Зйомки нового сезону почнуться, коли в світі стабілізується епідеміологічна ситуація і обмеження по переміщенню будуть зняті, а ведучою шоу стане усіма улюблена Настя Івлеєва. Дівчину вирішили повернути на роль ведучої після того, як прихильники залишили більше 500 тисяч коментарів з хештегом #настюшкуврешку в Інстаграм-акаунті телеканалу “П’ятниця”.

На шоу Івлеева заробить не один мільйон

Івлеева в шоу "Орел і решка"
Івлеева в шоу “Орел і решка”

За офіційними даними гонорар Івлеєвой за зйомку однієї програми становитиме 400 тисяч рублів (45 тисяч гривень). У кожному сезоні тревел-шоу по 20 серій. Відповідно Анастасія заробить 8 мільйонів рублів (2,9 млн гривень). Також відомо, що за кожну рекламну інтеграцію Івлеєва отримає 500 тисяч рублів (180 тисяч гривень). Варто зазначити, що не менш відома Регіна Тодоренко, яка була ведучою в одному з сезонів «Орла і решки» заробляла набагато менше.

Цікаво, що Настя Івлеева стала популярна знімаючи «Вайни» на тему відносин статей. Зараз Інстраграм блогерши налічує 17,8 мільйона підписників, а ціна реклами в Івлеєвої може досягти 1 мільйона рублів. У 2020 році Настя посіла 14 місце в списку найбагатших російських блогерів, з доходом 0,9 мільйонів доларів в рік.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.