Пузатий, ще й старше років на 30: Леся Никитюк показала фанатам свого бойфренда. Любов зла

Довгонога ведуча України Леся Никитюк, яка славиться роботою в тревел-шоу "Орел і Решка ", показала свого бойфренда. Шанувальники не дуже оцінили вибір дівчини, і кинулися його коментувати.

Зараз Леся Никитюк повністю занурена в зйомки нового українського тревел-шоу “Ле Маршрутка “, тому часто публікує фотографії зі зйомок. Никитюк хвалиться своєю незмінною компанією, що супроводжує її в поїздках знімальної групи “Le Маршрутки “, а саме – водієм Богдановичем, який теж не гребує кумедними образами і любить пожартувати над шанувальниками разом з Лесею. Цього разу епатажна “парочка ” забралася на оглядовий майданчик в Коблево і порадувала передплатників цікавими знімками.

На своїй сторінці в соцмережі Леся Никитюк показала фанатам, як і в якій компанії проходить її день в сонячному українському місті Коблево. Телеведуча постала в стильному образі, елементи якого перегукувалися з пляжним “костюмом ” водія Богдановича.

Ця парочка виглядає досить щасливо, і поки незрозуміло що між ними – дружба, партнерство або щось більше?
До слова, програма “Ле Маршрутка ” вже почала виходити на телеканалі “Новий канал “. Уже вийшло кілька епізодів, які можна подивитися на офіційному Ютуб-каналі.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.