У Кудрявцевої інсульт через Кучеру, вона наполовину паралізована

Поспішаємо заспокоїти шанувальників російської ведучої - біда трапилася не з нею, а з її 78-річною мамою Олександрою Кудрявцевою. Зараз жінка в Алуштинській лікарні.

Про це повідомила сама Лєра в своєму Інстаграмі. Її мама поїхала на відпочинок до сестри, яка живе в Алушті. Вони купили квитки на концерт Сергія Лазарєва на наступний день. А ввечері подивилися телевізор і там обговорювали тему, чому Оскар Кучера вирішив покинути їх з Лєрою спільне шоу “Зірки зійшлися”. Там прозвучали неприємні слова, сказані Кучерою своїм друзям:

Пішов з НТВ … не витримав. Сили закінчилися копатися в д … .е

Лера Кудрявцева з мамою
Лєра Кудрявцева з мамою

Це дуже засмутило літню жінку, вночі їй стало погано, підскочив тиск до 220 і на швидкій її відвезли в лікарню. Там діагностували інсульт з паралізацією лівого боку.

Лера Кудрявцева з мамою і старшою сестрою
Лєра Кудрявцева з мамою і старшою сестрою

Стан досить важке, транспортувати її в Москву лікарі заборонили. Лєра сподівається, що маму вдасться підняти на ноги – вона докладе для цього всіх зусиль.

Через кілька днів у неї закінчаться зйомки і вона поїде до мами – підтримати її.

А Оскар Кучера прийняв таке рішення після скандальної передачі з Тетяною Плаксіною, дочкою Любові Успенської. Та на всю країну розповіла, як її знаменита мама принижувала її, знущалася і била все дитинство. Кучера сказав. що краще б він цього не знав, а його глядачі накинулися на нього, хоча це його робота – дізнаватися сімейні таємниці.

Лера Кудрявцева і Оскар Кучера
Лера Кудрявцева і Оскар Кучера

Швидше за все шоу закриють і Лєрі доведеться шукати іншу роботу.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.