“Квартал 95 ” чекає перезавантаження: без Зеленського і Кравець виступати буде важко

Гумористичне шоу "Квартал 95 " деякий час було найбільш рейтинговою програмою на українському ТБ.

Однак коли його засновник Володимир Зеленський заявив про відхід у політику і незабаром став президентом України, рейтинги помітно впали. Чи не врятувало їх навіть оновлення складу новими обличчями і запуск супутнього проекту “Жіночий квартал “. Зараз творці і учасники шоу усіма силами планують привернути увагу і підняти рейтинги, тому заявили про його перезапуску.

Поки що шоу “Квартал 95 ” залишається ще і без Олени Кравець: акторка лікується від коронавірусу

На офіційному ресурсі шоу повідомили, що скоро українцям покажуть нові випуски “Вечірнього Кварталу “, в яких з’являться несподівані зіркові дуети.

“Друзі, ми зняли неймовірно круті випуски нового ” Вечірнього Кварталу “! Вас чекають несподівані зіркові дуети, актуальні жарти і номера і, як завжди, зворушливі фінальні пісні “, – йдеться в повідомленні.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.