Екс-солістку “ТАТУ ” побив неросійський чоловік: зламана щелепа через токсичні відносин

Насильство в сім'ї - тема, з якою стикається кожен третій громадянин. Буває це явище і в зоряних сім'ях.

Зіткнулася з цим музикант і екс-солістка популярної групи “Та-ту ” Юлія Волкова. За її словами, вона зустрічалася з хлопцем неросійської національності, який довгий час морально і матеріально її притискав. Зрештою вона не витримала, і вирішила піти. Після новини про розставання партнер був у нестямі від злості і підняв руку на Волкову. У дівчини була розбита щелепа.

Про це Юлія Волкова розповіла в своєму фільмі-сповіді, яку опублікував онлайн-кінотеатр Premier.

Юлія Волкова
Юлія Волкова

«Все це закінчилося на вулиці, трагічно, з підняттям рук, зі зламаною щелепою в трьох місцях. Я на землі. Люди намагалися його від мене віддерти, відірвати », – згадує співачка. Вона сказала, що була у свідомості після цієї ситуації, але нічого не пам’ятає. Отямилася вже сидячи в кареті швидкої допомоги, коли медики надавали їй допомогу.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.