Настя Каменських в непристойно прозорому показала як доглядає за собою: секрет краси

Красуня Каменських робить все, щоб підтримувати своє тіло в здоровій і красивій формі. Зараз вона вирішила поділитися з прихильницями деякими секретами.

Відповідний пост дівчина опублікувала у себе в Інстаграм, і проілюструвала його барвистою фотографією, очевидно, в нічній сорочці і накидці з шовкового атласу і ніжних мережив.

“Любов до себе, спорт, правильне харчування і правильний догляд – все це робить жіноче тіло красивим і підтягнутим. Одна з моїх улюблених домашніх спа процедур – це скрабірованіе з ефектом холодного обгортання, які за кілька хвилин підтягує шкіру, а ще прибирає набряклість “, – поділилася співачка.

На фото видно, що на стегно вона завдала скраб, а у неї в руках баночка того чудодійного речовини, яке допомагає виглядати чудово.
Шанувальники відзначили, що Настя не дарма так за собою доглядає, і її старання не пропадають даремно. На виступах і в домашніх умовах вона виглядає просто сліпуче.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.