Сподівалися на диво: чому вінчалися Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський через 20 років шлюбу

Коли 22 роки тому Юлія Висоцька виходила заміж за Андрія Кончаловського, мало хто вірив в їх союз, адже різниця у віці в 36 років багатьом здавалася надто великою.

Незважаючи на це, пара як і раніше виглядає щасливою і закоханою.

Юлія Висоцька та її чоловік Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та її чоловік Андрій Кончаловський

47-річна російська актриса театру і кіно Юлія Висоцька протягом 22 років одружена з відомим режисером 83-річним Андрієм Кончаловським. Вони багато чого пережили разом, були і в горі і в радості: так, сім років Юлія, Андрій і двоє їхніх дітей потрапили в страшну автомобільну катастрофу. Згодом аварії старша дочка Марія впала в кому, в якій знаходиться довгих сім років.

Андрій Кончаловський на шоу "Познер"
Андрій Кончаловський на шоу “Познер

Горе в сім’ї не зруйнувало їх шлюб, хоча знайомі зіркові пари говорили, що Юлія та Андрій дуже віддалилися один від одного після того страшного дня. Крім того, пара перестала разом показуватися на світських заходах, через що почали говорити, що вони розлучаються. Однак, замість очікуваного розриву, через 20 років шлюбу Андрій і Юлія прийняли рішення скріпити свій шлюб перед Богом – пара обвінчалася.

Дочка Юлії Висоцької після страшного ДТП потрапила в кому
Дочка Юлії Висоцької після страшного ДТП потрапила в кому

Кончаловський і Висоцька повінчалися таємно

Таїнство вінчання пройшло в Троїцькому соборі міста Псков. На церемонії були присутні тільки найближчі друзі та родичі. Для випадку Юлія знову одягла біле плаття і фату, а Андрій був у класичному костюмі. Ця подія пара порахував дуже особистим – не давали ніяких інтерв’ю з цього приводу і не ділилися знімками з події в своїх соціальних мережах. Тільки в одному з інтерв’ю Кончаловський неоднозначно відповів на питання про вінчання фразою: «Приходить час, коли виникає в цьому потреба». Друзі та знайомі пари вважають, що таке рішення було прийнято неспроста. Після трагедії в сім’ї, Юлія і Андрій стали більш релігійними.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.