Разін оголосив про укладення миру з Шатуновим: однорічний конфлікт зійшов на “ні”

Останній рік продюсер і музикант не знаходили точок дотику.

Сьогодні шанувальники обох виконавців змогли зрадіти новини про перемир’я. Продюсер групи «Лагідний травень» Андрій Разін оголосив про перемир’я з колишнім музикантом колективу Юрою Шатуновим. Вони провели такий собі негласний “круглий стіл “, де вирішили всі конфліктні ситуації, знайшли компроміс і заявили, що конфлікт вичерпаний.

«Сьогодні понад півтори години спілкувався з директором Юри Шатунова Аркадієм Кудряшовим. Розмова була конструктивною. За великим рахунком, у нас взаємних претензій немає, тому сподіваємося на мирне вирішення всіх наших питань ».

«Андрій, ми знаємо, що Юра для вас як член сім’ї. Сподіваємося, що все у вас вирішиться благополучно »,« Слава Богу, що ви вирішили всі питання », – відзначили в коментарях користувачі.

Для тих, хто не в курсі про обставини конфлікту співаків нагадаємо, що Разін образився на Шатунова через відхід останнього з групи. Як говорив Разін, Шатунов пішов сам в сольну кар’єру і ніяк заздалегідь нікого про це не попередив.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.