“Боря тільки вдає що чує”: Сосєдов розповів про здоров’я Корчевнікова

Останнім часом до здоров'я онкохворого ведучого програми "Доля людини " Бориса Корчевнікова прикуто дуже багато уваги.

Всі переживають, а сам Корчевников ніяк не коментує своє самопочуття. Таємницю реальної картини стану ведучого розкрив його близький друг Сергій Сосєдов. Музичний критик Сергій Сосєдов розповів, що саме через страшної недуги Борис і покинув програму “Прямий ефір ” на Росія 1, і пішов в більш спокійний морально проект “Доля людини “.

Майже глухий Корчевников пішов з шоу через хворобу: шанси на одужання є, але вони примарні і далекі

Борис Корчевников
Борис Корчевников

«У Борі дійсно є проблеми зі слухом, я його добре і давно знаю. Коли розмовляю з ним, розумію, що він тільки вдає, що чує. Він відповідає: «Так, так» там, де повинна була бути зовсім інша реакція. Чи не скаже ж він, що недочув. Тому вдає, що чує », – зазначає музикант Сергій Сосєдов.

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Також він розповідає, що і в роботі на Росія 1 було чимало курйозних ситуацій, де проблеми зі слухом Бориса були занадто явними. Наприклад, в ефірі на ведучого завжди надітий спеціальний мікрофон, куди модератори шоу говорять свої підказки. І Борису вони буквально кричали в навушник, а він під час ефіру все одно їх не чув.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.