Все йде до весілля: Арзамасова з “Татусевих дочок” перестала приховувати, що живе з Авербухом

У цьому році однією з гучних подій стало те, що зразкова актриса і "заучка" з серіалу "Татусеві дочки" закрутила роман з дорослим 46-річним чоловіком.

Зараз серіальна “Галина Сергіївна ” вирішила ще більше здивувати шанувальників, і з’їхалася з Іллею Авербухом. Тепер 25-річна Ліза і її 46-річний залицяльник-папік ведуть спільний побут.

Ліза Арзамасова

Відзначимо, актриса Ліза Арзамасова прославилася роллю Галини Сергіївни Васнецова в культовому російському серіалі «Татусеві дочки». З тих пір дівчина встигла подорослішати, змінити імідж і завести серйозний роман.

Ліза Арзамасова

Сьогодні вона затребувана актриса театру і кіно. Довгий час вона не розповідала нічого про своє особисте життя. За темною ширмою зберігалися її відносини до тих пір, поки Єлизавета не піймали в кафе з 46-річним Іллею Авербухом.

Ліза Арзамасова
Ліза Арзамасова

Через деякий час фігурист підтвердив, що у нього нові відносини.

Зараз колишня дружина спортсмена також спостерігає за новими відносинами Іллі та його знаменитої пасії. Вона підозрює, що у Авербуха справа йде до весілля.

Популярне

Схожі статті

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".