Ніс роздуло, обличчя перекосило: актриса “Кухні ” Катя Кузнєцова змінилася до невпізнання

Симпатична офіціантка і миловидна блондинка - такою запам'яталася офіціантка Олександра, вона ж Катерина Кузнєцова, глядачам серіалу "Кухня ".

Однак ролі бувають різні, і тому доводиться приміряти найрізноманітніші образи. У себе в Інстаграм-блозі нерідко викладає закадрові моменти зйомок. Нещодавно здивувала шанувальників новим відео.

На ньому актриса робить такий вираз обличчя, що створюється враження, що її ніс і губа буквально з’їхали в сторону. Актриса ж жартома розмірковує з такою особою про те, що таке поняття «робочий й неробоча сторона».

Катерина Кузнєцова з Кухні
Катерина Кузнєцова з Кухні

Відзначимо, що зараз Кузнєцової 33 роки, і “Кухня ” – далеко не найпопулярніша її робота. Фільмографія і портфоліо акторки досить величезні.

У неї за плечима близько п’яти десятків проектів в театрі і кіно. Серед них такі культові як “Тінь зірки “, “День сонця “, “Божевільне весілля “, “Знахар “, “Напарниця ” та інші.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.