“Свати” повертаються: коли вийде новий сезон і чому у нього так багато фанатів?

Серіал "Свати" по праву вважається народним надбанням. Їх уже вийшло 6 сезонів, і в очікуванні сьомого шанувальники переглянули попередні серії буквально "до дірок ".

У чому ж секрет успіху такого простого і нехитрого ситкому, якщо там немає дорогих спецефектів, Голлівудських акторів, реквізиту ціною в мільйон доларів?

 

Народний гумор

Це по праву слід винести на першу сходинку, так як саме завдяки легкому, зрозумілому і ненав’язливого гумору глядач будь-якого віку зміг зрозуміти і відчути настрій героїв. Тому сцени з серіалу швидко розібрали на цитати, і «автором» більшості гуморесок є, звичайно ж, Іван Будько, роль якого виконав актор Федір Добронравов.

Федір Добронравов
Федір Добронравов

Всі 6 сезонів серіалу просякнуті невичерпним гумором і позитивом. Завзята музика теж супроводжує кожну серію. Коли дивишся «Сватів», хочеться тільки посміхатися.

Життєві історії

Відгук, який глядач знаходить в серіалі, змушує його знову і знову дивитися улюблену картину. А все тому, що сценаристи максимально наблизили сюжет до реального світу – герої спізнюються на важливі заходи, їх звільняють з роботи, до них приїжджають нелюбимі родичі.

У Казахстані зняли альтернативну версію серіалу "Свати"
У Казахстані зняли альтернативну версію серіалу “Свати”

Вдалий акторський склад

Незважаючи на те, що за шість сезонів акторський склад терпів деякі зміни, ключові актори залишилися незмінними. Вони з першої серії грали професійно, а до сьомого сезону відточили свої навички ще більше. А разом з тим публіка їх полюбила ще більше.

Коли вийде сьомий сезон?

Свати 7 вийдуть на екрани в 2021 році
Свати 7 вийдуть на екрани в 2021 році

Спочатку знімальний процес сьомого сезону хотіли почати ще в 2013 році. Однак спочатку його довелося відкласти через вагітність Олесі Железняк (Лариси Буханкін. Потім в 2018 році у Добронравова, що зіграв роль Івана Будько, стався інсульт. Після одужання почалися проблеми з тим, що деяких артистів не пускали в Україну. Тому зйомки перенесли в Білорусь і ще кілька країн.

У січні 2020 роки Тетяна Кравченко написала на своїй сторінці в Instagram про довгоочікуване 7-му сезоні серіалу: «Ми повинні були давно зняти сьомий сезон, тому страшно вже щось загадувати. Якщо бог дасть і все піде за планом, то в 2021 «Свати» вийдуть ».

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!