Боїться дивитися в дзеркало: сильно постарілий Боярський пояснив свою зовнішність

Легендарний мушкетер вже переступив 70-річний рубіж, а значить з кожною його появою на публіці або в інтернеті ми можемо бачити все більше зморшок на його обличчі і сивини на його скронях.

Можливо саме через це в останні кілька місяців актор і співак неохоче з’являється в оточенні публіки, і його нові знімки майже не побачити в соціальних мережах. Але недавно вийшла публікація змусила фанатів потурбується – зовні актор сильно змарнів і дуже схуд. У зв’язку з цим Боярський прокоментував стан свого здоров’я

постарілий Боярський
постарілий Боярський

Актор сам зізнався журналістам, що подчуває себе нормально, але в дзеркало все одно не дивиться

Стурбовані шанувальники впевнені – у Боярського міг початися синдром і депресія на фоні стрімкого старіння. Ситуацію посилив ще й коронавірус, і карантин.

Михайло Боярський ці припущення заперечує і стверджує, що з його здоров’ям все добре. Також він розповів, що хоч і скинув кілька кілограмів, але це не має ніякого значення, а до дзеркала він не підходив вже давно, тому що не бачить в цьому необхідності.

Також Боярський розповів, що практично весь карантин провів з сім’єю в заміському будинку. Там він зміг відпочити, поспілкуватися з рідними та сусідами. До слова, його сусід по дачі – Іван Краско, колега і добрий приятель.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.