Танці з зірками онлайн на +1: Мокра Тіна Кароль вийшла в перуці – поруч задоволений Горбунов

Танці з зірками на 1+1 онлайн в самому розпалі. Ведуча проекту Тіна Кароль здивувала публіку своїм відвертим сукнею.

Образ скромниці в далекому минулому. Тепер Тіна Кароль любить відверто провокаційні образи. Нове вбрання співачки в першому ефірі програми Танці з зірками на 1+1 викликало ажіотаж.

Тина Кароль: первый эфир Танцев со звездами
Тіна Кароль: перший ефір Танців із зірками

Білосніжна сукня Тіни Кароль прикриває малу частину тіла співачки. Особливу увагу впало на екстремальне декольте зірки. “Вишенька на торті” – два прямокутні розрізи на талії співачки.

Волосы Тины Кароль - это парик?
Волосся Тіни Кароль – це перука?

А ще варто відзначити: ходять чутки, що Тіна Кароль носить особливу дуже дорогу перуку, як і багато голлівудських зірок. Вона це робить для того, щоб не псувати лаками і пінкою для волосся своє рідне волосся. Перука виглядає дуже натурально, а його локони, що спадають на груди, намащені маслом, для мокрого ефекту, викликають найбільш спірні почуття.

Юрий Горбунов рядом с Тиной Кароль - настоящий скромник
Юрій Горбунов поруч з Тіною Кароль – справжній скромник

Краса і пристрасть в одному флаконі, як зазначили користувачі соцмережі. Раніше образи Тіни Кароль були більш стриманими, і вона виглядала чудово, а що ви думаєте з цього приводу?

Сьогодні, 30 серпня, стартував перший прямий ефір танцювального шоу «Танці з зірками». Судді проекту, Катерина Кухар, Владислав Яма та Григорій Чапкіс, ставлять оцінки в першому ефірі, але нікого не виганяють з проекту.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.