Катерина Кухар прийшла на Танці з зірками 4 в образі чорта: перевершила Тіну Кароль (ФОТО)

Катерина Кухар - відома українська балерина і сувора суддя Танців із зірками 4. Що приховувала вона перед першим ефіром танцювального проекту? Дізнайся деталі в нашому матеріалі. Ми стежимо за новинами шоу-бізнесу.

Катерина Кухар запізнилася в прямий ефір Танців із зірками, тому що довго чепурилася.

Режисер проекту показав її гримерку, де Катя довго робила макіяж і зачіску. Чому так довго? Все дуже просто – вона готувала не самий стандартний наряд.

 ""

Мабуть, Катерина Кухар переплутала перший ефір Танців із зірками з карнавалом і прийшла на вечірку у вбранні чортика.

Так, вам не здалося. Катя була з ріжками та у яскравій сукні, яка підкреслювала її шарм.

Яскравий макіяж, глибоке декольте, накладні вії… Цей образ навіть більш сміливий, ніж сукня Тіни Кароль. Лисий Владислав Яма, одружений на красуні, але теж поглядає на Катерину Кухар з захопленням.

Сьогодні, 30 серпня, стартував перший прямий ефір танцювального шоу «Танці з зірками». Судді проекту, Катерина Кухар, Владислав Яма та Григорій Чапкіс, ставлять оцінки в першому ефірі, але нікого не виганяють з проекту.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.