Косметичка зірки серіалу «Свати»: як доглядає за собою 25-річна Анна Кошмал

Серіал "Свати " завжди привертав глядачів своєю простотою і доступністю. Дотепні побутові жарти, улюблені актори - це формула успіху ситкому.

Саме тому зірки, які зіграли головні ролі в “Сватів “, назавжди залишилися найпопулярнішими серед своєї цільової аудиторії. Особлива увага дісталося молодій Ганні Кошмал, яка зіграла роль Женьки. Вона виглядає просто бездоганно, і фанатам хотілося б знати що сприяє цьому. Для цього Кошмал показала кошти, які завжди носить з собою в сумочці.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Дівчина розповіла, що поки у неї здорова і еластична шкіра, вона намагається не користуватися тональним кремом або пудрою.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Косметики в її арсеналі завжди по мінімуму. Для базового догляду особи артистка вважає за краще крем-скраб. Хоча ціна на нього зовсім не дитяча – від 2 до 5 тис рублів. Також у вихідні дівчина завдає сироватку або нічний крем, адже шкіра втомлюється від гриму і косметики (навіть того мінімуму, який вважає за краще Кошмал).

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Також допомагають виглядати ефектно масла для шкіри і волосся. У Ані це какао-масло для особи.

“Увечері мене часто рятує перевірений засіб – какао-масло. Наношу його, попередньо розігрів в долонях, на обличчя і шию. Воно діє і як заспокійлива маска, і як живильний крем для атопічною шкіри “, – розповідала актриса.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Для зміцнення локонів бере звичайнісіньке реп’яхову олію для волосся. В силу професії Ганні довелося багато разів перефарбовувати волосся: бути блондинкою, рудою, брюнеткою. Після фарбування в чорний дівчина насилу повертала природний колір – в якийсь момент навіть виявилася з яскраво-жовтою чуприною. Тепер з зачіскою не експериментуйте, доглядаючи за волоссям за допомогою масел – наприклад, реп’яхової.

Якщо говорити про декоративної косметики, то гримують для зйомок її професіонали. А в повсякденному житті Кошмал підфарбовує тільки очі – тому в її сумочці завжди є тіні і туш для вій з ефектом збільшення.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?