Комаров – кращий журналіст України. Отримав звання особисто від президента на честь десятиліття програми “Світ навиворіт “

Дмитро Комаров - телеведучий і тревел-блогер. Першопроходець цього формату в Україні. Роками за його експедиціями в найвіддаленіші куточки планети стежать сотні тисяч телеглядачів.

Сьогодні Володимир Зеленський нагородив Дмитра Комарова за роботу і зазначив, що Комаров – справжня гордість професії.

 

“Виявляється, Президент України Володимир Зеленський @zelenskiy_official підписав указ і присвоїв мені звання« Заслуженого журналіста України ». Це був дійсно сюрприз. Я не очікував і навіть не думав про таке “, – написав Дмитро.

Він розповів, що покликання бути журналістом було зрозуміло ще з дитинства, коли він в 10-річному віці я вже фотографував, сам проявляв ночами у ванній кімнаті плівки “Свема ” і друкував чорно-білі фотографії під світлом червоної лампи.

Уже в 12 років Комаров опублікував свою першу статтю, а в 17 вперше влаштувався на роботу в газету «Теленеделя». Тоді, як уточнює Комаров, він і подумати не міг, що через роки отримає нагороду від президента країни за вагомий внесок у розвиток журналістики країни.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.