Охлобистін задивився на Асмус: тепер-то можна, адже Гарік Харламов за бортом

Іван Охлобистін і Христина Асмус - давні знайомі і колеги, адже працювали разом ще з часів легендарних "Інтернів ". Однак зараз, з огляду на розлучення Христини, їх відносини перейшли межу дружніх.

Зараз вони разом працюють над проектом ТНТ «Золото Геленджика». У сценарії йдеться про те, що Іван Охлобистін – головний герой, який створює на березі моря парк розваг для дорослих. На учасників чекають випробування і призи.

Христина Асмус стане партнеркою Охлобистіна в новому проекті телеканалу ТНТ

Асмус і Охобистін
Асмус і Охобистін

Іван детальніше розповів про майбутню задумом, і уточнив, що радий працювати в команді з Асмус. Він оцінює її як наполегливого і дуже працьовитого людини. Охлобистін загадково додав, що «є узи, які не можна розірвати», згадавши про роботу з актрисою в «Інтерн».

Відзначимо, в цьому проекті також буде зніматися співак і екс-резидент Comedy Club Тимур Родрігез.

Поки творці шоу не називають дати виходу, однак імовірно це або кінець 2020 року, або початок 2021. Також додамо, що шанувальники подейкують – розлучення з Харламовим пішов їй тільки на користь, адже дівчина стала більш активною в плані зйомок і творчих проектів. Однак і більш розкутою, адже все частіше виставляє у себе в Інстаграм фото “в чому мати народила “.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!