Вокалістку Little Big зацькували через новину про розлучення лідера групи: Соня Таюрська посунула Іру Смілу і закрутила роман з Іллею Прусікіним

31 серпня на каналі дружини соліста "Літл Біг " Татарки вийшло відео під назвою "Ми хочемо вам дещо сказати ". Музиканти шокували новиною - вони вирішили розійтися.

У відео музиканти пояснили, що виною тому постійна зайнятість Іллі і те, що на перше місце у своєму житті він ставить групу і її розвиток, а ось Іра і їх спільна дитина Добриня залишаються осторонь і постійному очікуванні.

Ілля Прусікін і Татарка
Ілля Прусікін і Татарка

На продовженні всього ролика Ілля кілька разів повторював, що вони залишилися назавжди друзями заради щастя спільного сина, але в голосі й очах Іри читалося розчарування.

 

Після новини про розлучення на солістку “Літл Біг ” Соню Таюрську накинулася юрба хейтерів, яка звинувачувала в тому, що саме Соня виступила розлучницею

Ілля Прусікін і Татарка
Ілля Прусікін і Татарка

Сама Таюрскій поки це ніяк не коментувала, але шанувальники впевнені – Ілля розлучився зі своєю дружиною саме для того, щоб тепер відкрито каламутити роман зі своєю колегою по сцені.

Ілля Прусікін і Татарка
Ілля Прусікін і Татарка

За словами екс-подружжя, думки про розлучення з’явилися у них ще в грудні минулого року.

Ілля Прусікін і Татарка
Ілля Прусікін і Татарка

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.