“Виглядає як передута лялька “: Ольгу Бузову висміяли за Фотошоп

Співачка і блогерша Ольга Бузова - одна з тих знаменитостей, яка піде на що завгодно, лише б привернути увагу публіки і хайпонути.

Тому в її Інстаграм часто можна зустріти ванну, наповнену мівіною або ритуали по спаленню дорогущих брендових суконь. Для того, щоб виглядати на всіх фото і відео як дівчина з обкладинки, піарники Бузової та сама Оля нерідко використовують фотошоп. Так вийшло в останньому після, де за зайве “прикрашання ” дівчину висміяли.

Ведуча шоу «Дом-2» показала, як вона париться в лазні, а також купається в чані. Вона одягла чорний купальник з яскравими вставками.

Як відомо, зараз вони разом з Давой (Давидом Манукяном, чоловік) відпочивають в заміському комплексі.

“Це фейс апп, ефект молодості “, – зауважила одна з прихильниць телеведучої.

Сама Оля в своїх інтерв’ю не приховує, що вдається до “автотюнінгу “, і публікує тільки добре оброблені знімки. Саме тому на всіх фото екс-колега Собчак виглядає як справжня фотомодель.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.