Рольові ігри та пінна ванна: чим 71-річна Пугачова утримує 44-річного Галкіна

Шанувальників 71-річної Пугачової і 44-річного Галкіна вже не перший рік цікавить питання, чим же співачці вдається утримати біля себе молодого чоловіка. Відповідь проста — рольові ігри та пінна ванна роблять свою справу.

Різниця у віці між зірковим подружжям складає цілих 27 років, що досить багато. І хоча офіційно пара одружилася в 2011-му, разом вони вже більше 15 років. Звичайно, всім хотілося б дізнатися, в чому секрет їхнього щастя і нарешті вони його розкрили.

Днями у фанатському профілі Instagram з’явилося відео з Примадонною, на якому вона лежала у ванній, покрита піною, а Максим тим часом вбрався в костюм Джека Горобця і в такому вигляді зайшов до кімнати до дружини. Здається, ці домашні забави і зміцнюють їх шлюб.

Підписники тут же почали ділитися емоціями від побаченого в коментарях. Хтось висловив захоплення, а хтось невдоволення:

  • «Весело там у вас»;
  • «Алла як завжди чудова, а Максим наче народився піратом!»;
  • «Молодці, так і треба!»;
  • «Як завжди талановито і дуже мило»;
  • «Ні сорому, ні совісті… Пора б уже втихомиритись і не виставляти напоказ свій гротеск»;
  • «Ну ось це зовсім ні до чого»;
  • «Треба вже зупинитися. Нічого особистого, але вже нудить».
Максим Галкин и Алла Пугачева
Максим Галкін і Алла Пугачова

Варто сказати, що за все спільне життя Пугачова і Галкін наслухалися критики з боку, тому навчилися не звертати на неї уваги. Цьому у них варто повчитися, адже далеко не завжди потрібно враховувати думку оточуючих.

Також не можна не відзначити, що відносини з гумористом позитивно відображаються на зовнішності Алли Борисівни — вона кращає з кожним днем. Не останню роль в цьому відіграє спільне виховання обожнюваних дітей — двійнят Лізи і Гаррі.

Пугачева и Галкин с детьми
Пугачова і Галкін з дітьми

До речі, сьогодні дітлаїи пішли перший раз у перший клас, хоча ще недавно публіка спостерігала за їх першими кроками. Як швидко ростуть чужі діти!

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.