Ліза і Гаррі Галкіни пішли в перший клас: де і за скільки вчитимуться діти Пугачової і Галкіна

Діти Максима Галкіна і Алли Пугачової пішли в школу. Ціна навчання вражає.

У 2013 році російська співачка Алла Пугачова і шоумен Максим Галкін стали батьками чудових двійнят – Лізи і Гаррі. Діти вже стали справжніми улюбленцями публіки. Їх зіркові батьки часто публікують на своїх сторінках в соціальних мережах фото і відео маленьких спадкоємців.

Пугачова і Галкін із задоволенням показують публіці своїх дітей
Пугачова і Галкін із задоволенням показують публіці своїх дітей

Нещодавно Максим Галкін на своїй сторінці в Інстаграм зробив нову публікацію і похвалився тим, що його діти пішли в перший клас. Галкін показав відео зі шкільної лінійки, де показав ошатну дочку з квітами і стильного сина. На відео з’явилася і зоряна мама Алла Пугачова. Примадонна одяглася по-молодіжному – коротка спідниця, шкіряна куртка і кеди. «Ось і 1 вересня! Готувалися, переживали, вбиралися, пішли. Проводжали мама, тато, тітка, дядько і кузина, няні і друзі », – підписав відео Максим Галкін.

Де і за скільки вчитимуться Ліза і Гаррі Галкін

Відомо, що Ліза і Гаррі Галкін навчатимуться в одній з найдорожчих приватних шкіл Москви – Першої Московської гімназії. Рік навчання тут коштує 1,6 мільйона рублів. У Першій Московській гімназії з учнями працюють висококваліфіковані фахівці, кращі вчителі РФ. Кількість учнів даного закладу – 200 чоловік. Кількість вчителів – 150.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.