Олег Винник мітить в президенти після «Танців з зірками»: шляху назад немає

30 серпня відбувся перший ефір самого танцювального проекту країни «Танці з зірками». Після ймовірної перемоги в шоу підкорювач жіночих сердець Олег Винник мітить в президенти.

Вітчизняний натуральний блондин танцює в парі з хореографом Оленою Шоптенко. Свого часу саме з нею нинішній головнокомандувач України Володимир Зеленський здобув перемогу в першому сезоні «Танців».

Прима-балерина Катерина Кухар вірно підмітила, що таке ж майбутнє чекає і на Олега:

«Є хороша традиція — хто танцює з Альоною, той стає президентом».

Алена Шоптенко и Владимир Зеленский
Олена Шоптенко та Володимир Зеленський

Співак не розгубився і заявив, що якщо дійде до поста глави держави, то зробить свою партнерку радницею.

Що стосується самого танцю, то пристрасне танго Винника та Шоптенко під арію з мюзиклу «Привид опери» закривало ефір. Судді високо оцінили хореографію пари, яка в сумі набрала 25 балів.

Більш того, улюбленець мільйонів вовчиць зробив те, на що не наважувався ніхто з його колег. Вперше в історії шоу учасник одночасно і танцював, і співав.

Танго в исполнении Шоптенко и Винника
Танго у виконанні Шоптенко і Винника

Пара продемонструвала кілька ефектних підтримок, проте розкривати всі козирі відразу вони не стали. Варто сказати, що вони дуже красиво виглядають разом, а працювати з Олегом для Олени — щось особливе:

«Бувало, я виходила на цей паркет на надриві, з почуттям страху, абсолютної втоми, з надією і без найменших надій. Сьогодні я виходила з почуттям щастя. Спасибі тобі за це! Не знаю, як у тебе це виходить, але поруч з тобою дуже спокійно і хочеться просто кайфувати», — написала танцівниця в соцмережах.

Олег Винник и Алена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Виконавець у відповідь на це зробив репост публікації і зворушливо звернувся до Шоптенко:

«Без тебе нічого б не було».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.