Найдорожча ескортниця світу не планує йти з “професії “: як живе екс-провінціалка, а тепер мільйонерка Яна Орфеева

Кожна дівчина з провінції мріє про принца на білому коні, але не кожна його отримує.

Яна Василенко з Черкас витягла свій квиток у щасливе життя. Зараз вона їздить на дорогій машині і може купити собі квартиру в будь-якому місті світу. Однак якою ціною їй це далося? Дивіться в нашому відео.

Звичайна дівчина Яна Василенко, більше відома як Яна Орфеева з української провінції за кілька років стала доларової мільйонеркою. Багато її засуджують, а вона просто насолоджується життям. Яна народилася в 1998 році в місті Черкаси. Про дитинство і батьків дівчини нічого не відомо. Коли Василенко стала повнолітньою, вона переїхала в Саудівську Аравію і проживала там більше 2 років. Струнка фігура, мила зовнішність і спокійний характер – всі ці якості позитивно позначилися на майбутню кар’єру дівчини, і безпосередньо вплинули на її долю. Модель стала популярною після того, як в мережу потрапила інформація про її проживанні в Саудівській Аравії і, так би мовити, роботі на наслідного принца.

Принц Саудівської Аравії, а також його наближені, регулярно набирають дівчат по всьому світу для свого гарему. Кожній з «наложниць» чоловіки платять в день велику суму грошей. Приїжджі гості проживають в будинку спадкоємця в комфортабельних умовах. В їх обов’язки входить приділяти увагу принцу і його друзям і гостям, з’являтися на світських заходах, організовувати дозвілля. Моделі, що працюють разом з Орфеевой, стверджували, що вона заробляє в день 5000 доларів. Крім цього, принц і його родичі дарували «просто так» дорогі подарунки і гроші.

Через деякий час Яна почала тісно спілкуватися з мульмілліардером Женераль – іншому принца Саудівської Аравії. Орфеева говорила йому, що закохана в нього, а чоловік наївно вірив в це. Саме тому дівчина прожила в гаремі довше, ніж інші моделі. До слова, в гаремі Женерал жила і інша популярна російська ескортниця Настя Рибка.

За любов Женерал регулярно дарував коханці гроші від п’ятдесяти до ста п’ятдесяти тисяч доларів. Таким чином, більш ніж за 2 роки, ескортниця заробила понад 4 млн. Доларів.

«Наложниць», що живуть в гаремі принца, періодично відправляють «на вільні хліби». Коли Яну відпустили додому, вона вивезла з країни велику суму грошей і переїхала до Києва. Тут вона купила кілька елітних квартир, а потім придбала додаткову нерухомість в Москві.

Зараз Орфеева часто приїжджає відвідати принца – як гостя. На жаль, її багатий друг Женерал помер, так як був в немолодому віці. Орфеева розповідала, що він залишив їй частину своїх грошей в якості спадщини. Йдеться про суму в 200 тис доларів, проте шанувальники і журналісти не дуже в це вірять.

Сьогодні Яна дуже багата дівчина, яка володіє елітним автомобілем і нерухомістю в Україні і в Росії.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.