Три мільйони на рік, VIP-охорона і домашні завдання з вчителями: що відомо про школу, де вчаться діти Пугачової і Галкіна

Вчора спадкоємці Примадонни пішли перший раз у перший клас. Двійнята навчатимуться у Першій Московській гімназії. Три мільйони на рік, VIP-охорона і це ще не все, що відомо про школу, де будуть отримувати знання Ліза і Гаррі Галкіни.

Річний тариф на одну дитину становить 1,6 млн рублів, але зіркове подружжя отримало знижку в цілих 10 відсотків, оскільки вони віддали на навчання одразу двох дітей. Звичайно, потрапити в гімназію непросто навіть за такі гроші.

Спочатку потенційних учнів тестують, а батькам тим часом проводять екскурсію по навчальному закладу. Проводить її сам засновник. Вхід здійснюється за електронними перепустками і попередніми заявками, територія школи знаходиться під охороною.

Первая Московская гимназия
Перша Московська гімназія

Тут дітлахи знаходяться весь день — з самого ранку до 6 години вечора. Як вважають викладачі, такий режим дуже зручний, адже під їх наглядом вихованці можуть робити домашні завдання, істотно полегшуючи життя мамам і татам.

Крім вчителя, в кожному класі передбачений свій вихователь, який водить дітей на доп. заняття, на прогулянки, організовує класні години на різноманітні тематики, супроводжує їх у поїздках на екскурсії, допомагає в підготовці до шкільних свят.

Розташована гімназія в Липках, звідки з замку Пугачової і Галкіна можна дістатися приблизно за 7 хвилин. Для школярів також виділені автобуси з представниками служби безпеки — учні завжди знаходяться під охороною.

Уже в першому класі Гаррі та Лізі належить проходити по 5 уроків в день з 8 ранку до 14:20. Після цього вони можуть відвідувати розвиваючі гуртки різних напрямків — іноземні мови, музика, мистецтво, спорт, поглиблене вивчення предметів, театральна студія.

Алла Пугачева и Максим Галкин с детьми
Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми

Варто сказати, що двійнята зіркового сімейства цілком можуть зацікавитися творчими секціями. Дітлахи ростуть дуже артистичними, що зовсім не дивно з такими батьками.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.