Єфремова визнали винним: Соловйов зміг довести, що Єфремов був за кермом у момент ДТП

Відомий телеведучий Соловйов навів докази винності актора Михайла Єфремова в смертельному ДТП на Садовому кільці 8 червня 2020 року.

Володимир Соловйов наводить такі докази: “На знімках після смертельного ДТП з лівого боку на шиї у Єфремова видно слід від ременя безпеки. Це доводить, що артист був на сидінні водія, а не пасажира “. Про це телеведучий розповів в авторському Ютуб-шоу «Соловйов LIVE».

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Скандальний ведучий, щоб підтвердити свої слова, показав в студії знімки актора і фрагменти з відео, на яких нібито точно простежується відбиток від ременя безпеки, який знаходиться з лівого боку. Це можливо тільки в тому випадку, якщо кріплення ременя безпеки знаходиться зліва вгорі. Таке місце в машині тільки у водійського сидіння і у крісла за ним. Але ніхто не висував теорії, що Єфремов в момент ДТП міг сидіти за водієм.

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

«Характер травми на шиї Єфремова показує, що він не міг знаходитися на пасажирському сидінні ні за яких обставин», – пояснив Соловйов.

Адвокат актора Ельман Пашаєв вже встиг спростувати цю інформацію, прокоментувавши слова автора програми “Соловйов Лайф ” як чутки і домисли.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.