Як виглядає внучка Пугачової? Цього року дівчинка пішла в третій клас далеко від рідного дому

Поки легендарна Примадонна відвела своїх дітей Лізу і Гаррі тільки в перший клас, їх племінниця Клава Земцова пішла вже в третій. Однак зоряні родичі будуть вчиться не в одній школі і навіть не в одній країні.

Внучка Алли Пугачової старший за неї дітей. З огляду на те, скільки років чоловікові Алли Борисівни, цей каламбурний випадок теж навряд чи когось здивує.

Співачка Крістіна Орбакайте вирішила не давати своєї дочки вітчизняну освіту, і відвезла Клаву за кордон. Зоряні батьки не часто показують свою дочку в мережі, тому кожне її фото – подив і підтвердження того, як же швидко ростуть чужі діти.

Крістіна Орбакайте похвалилася своєю донькою, яка виглядає майже як доросла і впевнена в собі леді з променистою усмішкою. Вона вже готова йти в свій третій клас. Дівчинка з першого класу отримує освіту в одній зі шкіл США.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.