Дружина Бабкіна продавала своє грудне молоко: «У мене багато молочних дітей. Сергій теж мій молочний синочок»

Дружина Сергія Бабкіна зізналася, що колись продавала своє грудне молоко. Про це Сніжана розповіла у себе в Instagram, чим здивувала багатьох шанувальників сімейства.

Подружжя виховує трьох спадкоємців — синів Артура, Єлисея і дочку Веселину. Всі вони були на ГВ, причому «молочних дітей» у героїні статті куди більше. Вона називає себе фанатом і справжнім героєм грудного вигодовування.

Коли у Сніжани народився первісток, вона була збентежена тим, як зберегти лактацію при постійних поїздках на зйомки, спектаклі і кастинги. Дружина Бабкіна за професією актриса.

Снежана Бабкина
Сніжана Бабкіна

На той момент спеціальних пакетів для заморозки молока ще не існувало, а харчові контейнери, які під це підходять, коштували надто дорого. Молода мама знайшла вихід — вона зціджувала і заморожувала продукт в маленьких баночках з-під звичайного дитячого харчування.

Семья Бабкиных
Сім’я Бабкіних

До Сніжани навіть приходили подруги зі своїми малюками і вона їх годувала. Більш того, в якийсь момент майбутня зірка почала заробляти продажем власного молока:

«Одного разу до мене прийшла жінка з молочної кухні і запитала, чи хочу я підробляти тим, що буду давати своє молочко матусям, які не можуть годувати. Я погодилася і до мене щоранку стали приходити чоловіки-тати. Їм я віддавала баночки, а вони мені гроші», — розповіла актриса.

Веселина була на грудному вигодовуванні до двох років і це при тому, що з її появою у зіркової мами було безліч гастролей. Вже навчена досвідом Сніжана наморозила цілу морозилку молока і доньці його завжди вистачало — їй жодного разу не доводилося давати суміш.

Снежана Бабкина о грудном вскармливании
Сніжана Бабкіна про грудне вигодовування

А для підтримки лактації дружина музиканта зціджувалася кожні три години незалежно від того, де перебувала — в літаку, в поїзді, в машині:

«У поїздках моє молочко пив Сергій, не дозволяючи мені його виливати. Так що він теж мій молочний синочок», — пише Бабкіна.

Точно так же все було і з молодшенькою дитиною пари Єлисеєм, однак через прийом антибіотиків героїня статті завершила ГВ, коли синові було трохи більше рочку.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.