На Ілону Гвоздьову накинулися через вагітні танці: “Навіщо скакати на такому терміні з величезним животом? “

У цей неділю 30 серпня відбулася прем'єра нового сезону проекту "Танці з зірками ", де на одному паркеті зібралися 14 кращих хореографів країни і 14 найвідоміших зірок вітчизняної естради.

Критики кажуть – цей сезон буде найспекотнішим і насиченим на цікаві ситуації. Так, наприклад, за всю історію проекту в цьому випуску пара вперше виступила віддалено. Йдеться про ревізора Ользі Фреймут і її партнерові, які хворіють коронавірусів. Вони обидва самоизолировались в заміському будинку. Там проводили репетиції і виступали.

Ще одним феноменом сезону стала Ілона Гвоздьова, що вийшла на паркет на восьмому місяці вагітності

Ведучий і учасник шоу “Танці з зірками ” Дмитро Танкович та його вагітна партнерка Ілона Гвоздьова захопили виступом під час першого ефіру шоу.

Ілона Гвоздьова вагітна
Ілона Гвоздьова вагітна

Як заявила танцівниця в своєму зверненні до публіки, вона на своєму прикладі хоче показати, що вагітність – це не хвороба і навпаки слід максимально насолоджуватися цим станом.

Разом зі своїм зоряним партнером Дмитром Танковичем Ілона виконала запальну ча-чу під хіт Dance Monkey групи Tones and I.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.