Помер соліст «Ласкового мая» Олександр Пріко: пам’ятаємо, любимо, цінуємо

2020 рік ознаменувався ще однією смертю творчої і талановитої людини. Не стало екс-клавішника популярної в дев'яностих групи "Ласковый май" Олександра Пріко.

ПРІК помер на 68 році життя. Про це поінформував Юрій Шатунов.

«Від щирого серця співчуваю з приводу передчасної кончини Саші Пріко. Я вражений сумною звісткою і щиро сумую. Світла пам’ять », – написав у себе на сторінці в Instagram Юрій Шатунов.

 

Відзначимо, за часів активних гастролей групи “Ласковий май” Пріко був клавішником. Однак через конфлікти всередині колективу він пішов, і заснував свій музичний бенд під назвою “Мама “. Він не сильно полюбився публіці, тому Пріко пішов зі сцени.

Причиною смерті є загострилося онкологічне захворювання у Олександра Пріко. Діагноз онкологія музиканту поставили всього місяць тому, коли його госпіталізували з підозрою на коронавірус.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.