Христина Асмус розповіла про важкий період у своєму житті: «Всю ніч ревіла». Розлучення з Харламовим далося непросто

Російська актриса Христина Асмус розповіла про те, через що ревіла всю ніч. Нещодавно зірка розлучилася з резидентом Comedy Club Гаріком Харламовим, так що зараз вона переживає не найкращий період у житті.

Широку популярність героїня статті отримала після ролі Варі Чорноус в комедійному телесеріалі «Інтерни». Саме вона стала трампліном для майбутньої кар’єри Христини, яка на сьогоднішній день є однією з найбільш затребуваних актрис в Росії.

Цього літа весь світ шоу-бізнесу вразила новина про розставання яскравої пари Асмус і Харламова. Шанувальники зіркового сімейства відмовляються вірити в розлучення, а самі тепер уже колишні вирішили не розкривати причини такого рішення, адже тема дуже делікатна.

Гарик Харламов и Кристина Асмус с дочкой Настей
Гарік Харламов та Христина Асмус з донькою Настею

Артистка досить активно веде свій блог в соцмережах і в своєму останньому пості вона зізналася, що недавно проревіла всю ніч. Як виявилося, причиною цього стало відрядження в день першого вересня, коли її шестирічна дочка Настя вперше пішла у перший клас:

«Я так мріяла відвести Настю за руку в перший клас! Але давні і жорсткі зобов’язання не дали мені цього зробити… Що ми тільки з командою не думали, як ми тільки не лаялися, але зйомку перенести виявилося просто неможливо, навіть з катастрофічними штрафами», — написала знаменитість.

Кристина сейчас занята съемками нового телепроекта «Золото Геленджика»
Христина зараз зайнята зйомками нового телепроекту «Золото Геленджика»

На щастя, поруч з дитиною був тато і по відеозв’язку з мамою вони разом робили доньці зачіску, а також обирали букет для вчительки.

Юна Анастасія Ігорівна постала в стильному шкільному сарафані і чорних туфельках, а доповненням образу стала яскрава стрічка з написом «Першокласник».

Підписники кинулися підтримувати улюблену актрису, яка важко переживає неможливість бути зі спадкоємицею:

  • «Не хвилюйтесь! У наступному році можна сходити»;
  • «Усі мами, напевно, плачуть перед першим днем у школі»;
  • «Надолужите ще!».

І це лише мала частина добрих слів на адресу Асмус від її фанатів.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.