Стан Кудрявцевої після інсульту як і раніше важкий: перевозити в московську лікарню поки не рекомендують

В кінці серпня відома російська телеведуча стривожила прихильників новиною про те, що її мама перенесла інсульт. Стан Кудрявцевої все ще важкий, тому інтенсивне лікування триває.

Олександрі Іванівні стало погано, коли вона була в гостях у старшої доньки в Алушті. Все почалося з різкого стрибка тиску і запаморочення. Жінці пощастило, що лікарі швидко надали їй допомогу і відразу ж правильно діагностували напад, завдяки чому була призначена відповідна терапія.

Сьогодні Лєра розповіла фанатам, як мати відчуває себе на даний момент:

«Все під контролем, але поки стан не стабілізується, перевозити в Москву не рекомендують. Мама щось розкисла, а я вірю, що все буде добре», — написала теледіва.

Александра и Лера Кудрявцевы
Олександра і Лєра Кудрявцеви

Крім того, вона відзначила професіоналізм лікарів, медсестер і санітарів, а також подякувала їм за те, що заспокоїли і запевнили, що все під контролем.

Звичайно ж, обох Кудрявцевих шанувальники тут же оточили підтримкою:

  • «Матусі якнайшвидшого одужання!»;
  • «Любов і молитви близьких і рідних творять чудеса!»;
  • «Здоров’я всій вашій родині»;
  • «Тільки не розкисати! Я маму поставила на ноги після третього інсульту. Все буде добре».
Лера Кудрявцева с мамой
Лєра Кудрявцева з мамою

Не промовчали і зіркові друзі — Лоліта Мілявська, Денис Клявер, Евеліна Бледанс. Всі вони залишили під публікацією теплі слова на адресу Лєри та Олександри.

Зараз разом з медиками за матір’ю Кудрявцевої доглядає її сестра, так що ведуча може бути спокійна. Звичайно, вона сподівається на те, що мати зможе видужати і незабаром повернеться додому в столицю:

«Нас чекає довгий шлях до відновлення, але ми впораємося. Мамуля, люблю тебе сильно-сильно», — поділилася переживаннями знаменитість.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.