Росіяни здивувалися справжнім іменем Гаріка Харламова: Христина Асмус народила дочку не від нього?

Нещодавно Гарік Харламов виставив у себе в Інстаграм фото з дочкою, яка в цьому році пішла в перший клас.

З огляду на зайнятість або байдужості до власної дитини, Кристина Асмус не прийшла на лінійку до дівчинки, тому в такий значущий і урочистий день її супроводжував батько. Фотозвіт про це він виклав у своєму Інстаграм-акаунті. Однак до публікації і Гарику виникло багато питань.

Публікацію він підписав так (орфографія і пунктуація автора збережені): “Ну понеслася)) Перший раз в перший клас! Анастасія Ігорівна Харламова – першокласник!) “.

У шанувальників виникло дуже багато питань – чому Ігорівна, адже її батько – Гарік? Невже Асмус народила дочку від іншого, а виховання повісила на бідного Харламова? Але всі ці плітки швидко розвіялися банальним поясненням – Гарік – це сценічний псевдонім коміка. А ось Ігор – його справжнє ім’я. Громадськість почала обговорювати, хто із знаменитостей намагається працювати під псевдонімом. Поряд з Харламовим росіяни згадали Гошу Куценко і Діму Білана. Куценко виявився Юрієм, а Білан – Віктором.

Нагадаємо, в цьому році стало відомо, що Гарік Харламов розлучився з дружиною. Христина Асмус запевнила, що розлучення вони обговорювали задовго до виходу скандального фільму «Текст». Ініціатором розриву стала Асмус.

Зараз пара по черзі виховує дочку Настю.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.