«Важкі підлітки»: проблемні діти російських знаменитостей

Діти зіркових батьків завжди цікаві публіці, однак цей інтерес буває різним.

Здавалося б, у зіркових дітей є все: гроші, слава і популярність. На жаль, ці чинники не є запорукою успіху і благополуччя дітей знаменитостей. Сьогодні ми розповімо про зоряних нащадків, чиє життя складається не кращим чином.

Дочка Любов Успенської

Дочка Успенка завжди встряє в скандали
Дочка Успенка завжди встряє в скандали

Тетяна – єдина дочка Любові Успенської. Дівчина часто потрапляє в скандали і веде себе зухвало. В одній з телепередач Тетяна заявила, що мати її била і підсадила на наркотики, а потім запроторили в клініку на примусове лікування.

Син Сергія Звєрєва

Син Сергія Звєрєва не спілкується з батьком
Син Сергія Звєрєва не спілкується з батьком

Зоряний перукар Сергій Звєрєв очевидно хотів виростити із сина свою копію. Він взяв хлопчика з притулку, але при цьому придумав історію для публіки, нібито це його рідний син, якого він виховує один. Звєрєв назвав хлопчика своїм ім’ям – Сергій і створив для нього аналогічний імідж. У 18 років хлопчик не став пов’язувати своє життя з шоу-бізнесом, а в 20 перебрався в село і почав жити один, відмовившись від допомоги приймального батька. Сергій-молодший перепробував багато професій, таємно одружився і повністю перестав спілкуватися зі Звєрєвим. Через це епатажний стиліст вважає свого сина невдячним і проблемним.

Дочка співачки Слави

Дочка Слави веде розгульний спосіб життя
Дочка Слави веде розгульний спосіб життя

Свою старшу доньку Олександру співачка Слава народила в 18 років. Артистка хотіла дати дочці гарну освіту і відправила її в школу в Швейцарію. Однак дівчинка систематично прогулювала школу і дуже погано вчилася. Саша з тих дівчат, які дуже люблять погуляти і в свої 16 років вона поміняла десяток хлопців. Втім, її мама Слава теж ніколи не відрізнялася зразковою поведінкою. Відомо, що артистка зловживала алкоголем і вела розгульний спосіб життя.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!