Влад Яма надихнув? Могилевська анонсувала відкриття школи танців

Ще з часів "Танців з зірками " і партнерства з Владом Ямою Наталя Могилевська заявила про себе, як про артистку з відмінними хореографічними здібностями.

Тепер вона вирішила перейти зі звання співачки і продюсера в звання засновниці школи танців. Там Могилевська планує вчити такі ж таланти танцювати і майстерно рухатися в такт музиці.

 

До слова, досвід у Наталії є не тільки практично, але і організаційний, адже вона стала однією з ведучих проекту “Танці з зірками “, який стартував на телеканалі 1 + 1 30 серпня цього року. Тепер щотижня ви зможете спостерігати за улюбленими танцюристами. Там Могилевська стала провідною, яка приймає виступаючих на балконі.

Влад Яма та Наталя Могилевська
Влад Яма та Наталя Могилевська

Але перший раз зірка взяла участь в шоу в далекому 2006 році. Тоді її тренером був Влад Яма. Головного призу тоді співачка не отримала, але після закінчення шоу їй і Владу Ямі ще довго приписували особливі відносини.

Втім, і хореограф і співачка завжди заявляли, що вони просто друзі.

Як би там не було, але особливу тягу до танців Влад Яма все ж прищепив своїй колишній учениці.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.