Барі Алібасов бив матір, дружину, тероризував і інших своїх родичів: черговий скандал навколо продюсера “На-на “

Музикант і колишній продюсер групи "На-на " не встиг отямитися від скандалу з розподілом майна, як тут же потрапив в нові розгляди зі своєю мамою і колишньою дружиною.

Піар-директор Барі Алібасова Вадим Горожанкин повідомив, що бачив, як Алібасов бив свою матір. Зокрема, в той час, коли він всім розповідав, що жінка перебуває в Італії, насправді вона була замкнена в Мерзляковском провулку в квартирі свого сина – продюсера «На-На».

Алібасов-старший підтверджує слова піар-директора Вадима Горожанкина, і стверджує, що Барі бив і його

Барі Алібасов і Лідія Шукшина
Барі Алібасов і Лідія Шукшина

«Підіймав руку на мене. Ми валялися в вітальні на підлозі в бійці », – поділився нелегкою долею Барі Каримович.

Відзначимо, в старості в обох батьків Алібасова були проблеми з психікою. І це не дивно, адже, судячи з усього, вони довгі роки страждали від морального і фізичного насильства з боку свого сина.

У його 58-річної матері навіть була спроба суїциду на тлі знущань. Але її вдалося врятувати: сусіди вчасно викликали швидку.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!