Оля Полякова виступала перед Зеленським на День незалежності, а тепер скаржиться, що нічого не заробила

Ще недавно українська співачка Оля Полякова виступала на День незалежності, а тепер скаржиться Зеленському, що залишилася без заробітку. Через пандемію і постійні відміни концертів представникам шоу-бізнесу доводиться нелегко.

Героїня статті не просто звинуватила владу у знищенні музичної індустрії, вчора вона організувала мітинг проти коронавірусних обмежень в організації виступів.

Супербілявку обурює, що в Україні давним-давно запрацював громадський транспорт, відкрилися ТРЦ і кінотеатри, а ось вітчизняні артисти досі чекають схвалення своєї діяльності від уряду. Особисто у неї зірвалося вже 4 шоу:

«Я вже кілька місяців перебуваю в якомусь стані прихованої депресії в зв’язку з тим, що у нашому бізнесі глибокий простий. Немає роботи, немає чим платити колективу. Чим в метро або торговому центрі безпечніше, ніж на концерті, де сидять через ряд, через сидіння і в масках?», — обурилася Оля.

Суперблондинка Оля Полякова требует от Кабмина разрешить проводить концерты
Супербілявка Оля Полякова вимагає від Кабміну дозволити проведення концертів

Більш того, нещодавно в Києві відбувся виступ російського виконавця JONY, тому Полякова і обурюється — тут явно видно вибірковий дозвіл на проведення шоу.

Схоже, ініціатива Королеви ночі дала свої плоди і вже 12 вересня в Білій Церкві пройде її концерт на свіжому повітрі з дотриманням всіх карантинних норм. А ще на днях його проведення стояло під великим питанням.

Оля Полякова
Оля Полякова

Варто відзначити, що перед цим Полякова виступила на святі на честь Дня незалежності, який організував Офіс Зеленського. У цьому році святкування обійшлося місцевому і державному бюджету в шість разів дорожче, ніж минулого разу.

Урочистості коштували як мінімум 1,6 мільйона гривень, однак влада запевняє, що за концерт з зірками вони не платили.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.