Останні слова Михайла Єфремова в суді: «Боюся, не доживу до звільнення. Це смертний вирок»

Розгляд справи з приводу смертельного ДТП на Садовому кільці 8 червня триває, але вже зовсім скоро все закінчиться. Нарешті суддя почув останні слова Михайла Єфремова, який заявив, що не мав на меті уникнути відповідальності.

Михайло Олегович помітив, що якщо в чомусь подібному замішана публічна особа, та ще й популярна, то і наслідки будуть набагато серйозніші, ніж для звичайної людини.

Також він зізнався в щирому співчутті з приводу смерті водія Сергія Захарова, в чий автомобіль врізався, а ось до захисників потерпілої сторони відчуває негатив:

«Це не процес, а цирк і шоу. Давайте розберемося, хто його влаштував. Адвокат Добровінський зголосився безкоштовно захищати сім’ю Сергія. Наскільки я знаю, вас [звертається до Добровінського] вигнали за профнепридатність. Ваші дії аморальні».

Адвокат семьи Сергея Захарова Александр Добровинский
Адвокат сім’ї Сергія Захарова Олександр Добровінський

Крім того, Єфремов наголосив на тому, що він не збирався йти від відповідальності за скоєне, а якби він це зробив, то суду просто не було б:

«Спочатку я визнав провину, я записав слова потерпілим. З усіх екранів говорили, що я граю. Потім я не визнав провину, але і в цьому не маю рації. Я хотів просто побачити докази».

Погибший в аварии Сергей Захаров
Загиблий в аварії Сергій Захаров

Виходить, Михайло заперечував причетність до аварії через підвищену увагу публіки, адже в будь-якому випадку його, як актора, вважатимуть лицемірним, а тому й винним.

Під кінець свого виступу артист заявив про глибоке каяття і співчуття, а також попросив вибачення у рідних Захарова. Кульмінацією виступу став вірш, який Єфремов присвятив загиблому.

Стих Ефремова в память о Сергее Захарове
Вірш Єфремова в пам’ять про Сергія Захарова

Наостанок підсудний зазначив, що все життя вів себе гідно, тому не представляє, з чим пов’язана загальна ненависть до нього:

«Я ніколи не користувався безкарністю. Так, випивав. Як прості люди випивають. Була б проста людина, не було б 11 років, було б 7-8. Боюся, не доживу до звільнення. Тобто це смертний вирок», — сказав Михайло Олегович, попросивши у судді винести законний вердикт.

Михаил Ефремов
Михайло Єфремов

Остаточне рішення суд оголосить у вівторок 8 вересня о 10 ранку.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.