(ВІДЕО) Колишній чоловік Ані Лорак Мурат знайшов своє щастя в обіймах красуні-брюнетки

Ані Лорак - одна з найвидатніших зірок української та російської естради. З роками її популярність тільки зростає, зовнішність стає все більш привабливою, а пісні все більше і більше наповнюються сенсом.

Незважаючи на свою блискучу кар’єру, на яку йде величезна кількість часу, вона встигає ще й налаштовувати свої особисті взаємини. За цей час у неї було кілька кавалерів, чоловік. У 2018 році Лорак пережила скандальне розлучення – їй зрадив чоловік Мурат Налчаджиоглу. Турецький красунчик не витримав затяжних гастролей подружжя, і загуляв з киянкою. Ані Лорак не стала терпіти зраду, забрала доньку і поїхала на постійне місце проживання до Росії.

 

Там Лорак перебуває досі. Вони з донькою щасливо живуть. Софія пішла в школу, а у вільний час миготить в кліпах мами. Наприклад, крайній кліп артистки на пісню “Твоєї улюбленої ” став дебютним у життя дев’ятирічної Соні. Лорак зараз розвиває відносини з молодим Єгором Глібом, у якого, до речі, теж є дитина від попереднього шлюбу.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія Абрамова
Мурат Налчаджиоглу і Лілія Абрамова

А ось Мурат все ніяк не заведе собі нову родину. Мабуть, йому подобається увага жінок, і він змінює їх як рукавички. Зовсім недавно він публікував знімки дівчат з Туреччини, а вже сьогодні розважається із загадковою Лілією в українському Дніпрі.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.