Світова прем’єра нового кліпу NK A Huevo вдалася на славу – захоплення і обкладинки світових журналів (фото і відео)

Всі чекали і цей день настав - відбулася прем'єра кліпу на іспаномовний трек A Huevo. Після презентації Настя Каменських з'явилася на обкладинках видань Just Jared і ¡Hola! USA, а експерти взялися розбирати символізм, закладений співачкою і її командою.

Наша українська знаменитість давно вже прийняла рішення завоювати світову сцену і вибрала для цього оригінальний шлях – через іспаномовну публіку. Вийшло у неї дуже круто – мікс мексиканської та української культур з присмаком автентичності та найсучасніших музичних знахідок дали ексклюзивний і дуже стильний кліп.

Сама Настя прокоментувала закладений в образах зміст. Але про це далі. А тепер дивимося нову роботу NK.

Пісня A Huevo буде однією з десятка композицій нового альбому NK ECLÉCTICA, який Настя анонсувала як музика без кордонів. Перекладається назва треку як “круто / офігенно”.

Примітно, що починається відео зі слів, сказаних на українській мові – “NK у вашій хаті”. А далі ми бачимо калейдоскоп яскравих образів і антуражу. У кліпі використані кактуси – як символ Мексики.

Кактуси в кліпі NK
Кактуси в кліпі NK

Особливий акцент на книзі “Кобзар” Тараса Шевченка. Таким чином співачка привертає увагу до української культури.

"Кобзар" у кліпі NK
“Кобзар” у кліпі NK

Сомбреро, маракаси, гітара – звернення до мексиканської народної музики. Саме ці атрибути використовують вуличні музиканти маріачі.

NK в кліпі
NK в кліпі

Ще один образ, що запам’ятовується з залученням автентичних знаків – довга коса і сніп золотої пшениці.

NK з косою
NK з косою

Образ в леопардових штанях і металевому ліфі з левами перегукується з попереднім кліпом на сингл Elefante, де NK була Pantera Negra. Той трек набрав понад мільйон переглядів на YouTube і більше 40 тижнів був в топі престижного чарту Shazam Global.

NK
NK

Яскрава і стильна Настя Каменських зробила роботу на рівні світових зірок.

NK в новому кліпі
NK в новому кліпі

 

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.